Fjordbrynet (3)_sløring.png

arbejde hos rønslev

Her kan du læse, hvad det vil sige at arbejde hos Rønslev. Nederst på siden er der stillingsopslag, men før du når dertil, opfordrer vi dig til at lære os så småt at kende.

Vi begynder med det, der gennemsyrer, hvem vi er. Vi er en del af løsningen. Kasper Rønslev, indehaver af Rønslev, forklarer:

Frode_Laursen,_Åstorp_(34)_redigeret.pn

"Vi vil opfattes som et positivt bidrag til byggeprocessen i stedet for et forstyrrende og bureaukratiserende element. Vi vil bidrage til at gøre byggeprocessen nemmere, ikke sværere. Vi vil lave bygbare løsninger, der værdsættes af vores kunder."

- Kasper Rønslev, indehaver

Dialog, smil og grin er altafgørende i vores arbejde som ingeniører. Det gælder, når vi laver projekter, men det gælder bestemt også i hverdagen på kontoret, hvor sociale arrangementer og snak om skrivebordene er i højsædet. Louise Michaelsen værdsatte, at hun allerede kendte de fleste, da hun gik fra studiemedarbejder til fuldtidsansat.

"Jeg tror, der var syv eller otte medarbejdere, da jeg startede som studiemedarbejder i 2017. Jeg var glad for, at jeg hægtede mig på, når der var temadage eller studieture, for det gjorde, at selvom jeg ikke var på kontoret så tit, så kendte jeg alle 25 på kontoret, da jeg startede på fuldtid,” siger Louise Michaelsen, ingeniør.

Vi vil være en del af løsningen, og det sociale er i højsædet. Det er vores kerne og røde tråd i vores arbejde som rådgivende ingeniører. Så langt så godt. Derudover er der tre områder, som er skelsættende, når du arbejder hos Rønslev.

Vi har en flad struktur og ganske få interne procedurer, så der er ikke langt fra tanke til handling, når gode idéer opstår. 

Vi investerer massivt i faglig udvikling i form af efteruddannelser samt teknologisk udvikling i form af software og hardware.

Alle medarbejdere er direktør for eget skrivebord med ret og pligt til at styre sin egen tid. Der er meget stor frihed og deraf følgende stort ansvar. 

Stillingsopslag

Kollega til projektering af afløb (kloak, regnvand, LAR)

Gustav, Karen og Daniel søger en makker til faggruppen for kloak og anlæg. Vi har gang i mange spændende projekter, og fagområdet er i rivende udvikling. Flere og flere steder skal regnvandet håndteres lokalt. Det kommer der spændende LAR-projekter ud af, hvor vi skal finde praktiske løsninger, der samtidig skaber smukke, rekreative miljøer. 3D-projektering er ved at vinde indpas for landskab og ledninger i terræn, og det er vi i gang med at dygtiggøre os i.

 

For at kunne blive vores nye kollega skal du have en baggrund indenfor faget – det kan være som ingeniør, bygningskonstruktør og/eller kloakmester – og så skal du være nysgerrig, have viljen til at udvikle dig og ikke mindst have lyst til at indgå i fællesskabet. Det er selvfølgelig godt at have evner og erfaring – men generelt interesserer vi os mere for hvilket niveau, vi sammen kan løfte dig til, end hvilket niveau, du er på lige nu.

Du vil blive en del af et fællesskab, som nyder at gå på arbejde og løfte i flok og som holder spændende temadage og studieture med fælles madlavning og hygge til den lyse morgen. Sammen med dine kolleger bliver du en del af løsningen – både i byggeprojekterne og i forhold til de aftryk, vi sætter på verden.

Kontakt Kasper Rønslev Nielsen, 22198702, krn@ronslev.dk

Brandrådgiver

Vores BK2-certificerede brandrådgiver Bodil har nok at lave, så vi søger en kollega til hende. Det er selvfølgelig super, hvis du allerede er certificeret brandrådgiver, men det er ikke et krav. De vigtigste faglige forudsætninger er, at du har en byggeteknisk uddannelse som ingeniør eller konstruktør, har interesse for brandsikkerhed, er god til at lære nyt og har en stor lyst til at udvikle dig. Så investerer vi gerne i din og vores fælles fremtid, hvor du vil få en vigtig rolle i sammen med Bodil og andre at udvikle et stærkt fagligt miljø.

Du vil blive en del af et fællesskab, som nyder at gå på arbejde og løfte i flok og som holder spændende temadage og studieture med fælles madlavning og hygge til den lyse morgen. Sammen med dine kolleger bliver du en del af løsningen – både i byggeprojekterne og i forhold til de aftryk, vi sætter på verden.

Kontakt Kasper Rønslev Nielsen, 22198702, krn@ronslev.dk

Når du sender en ansøgning til Rønslev, opfordret eller uopfordret, giver du samtykke til, at det fremsendte materiale må ses af ledende medarbejdere. Materialet opbevares i op til 6 mdr. fra modtagelsen.​​

Ronslev_ikon_NEG.jpg

RØNSLEV

Søndergade 26, 1.

8700 Horsens

tlf. 2219 8700

info@ronslev.dk