Fjordbrynet (3)_sløring.png

arbejde hos rønslev

Her kan du læse, hvad det vil sige at arbejde hos Rønslev. Nederst på siden er der stillingsopslag, men før du når dertil, opfordrer vi dig til at lære os så småt at kende.

Vi begynder med det, der gennemsyrer, hvem vi er. Vi er en del af løsningen. Kasper Rønslev, indehaver af Rønslev, forklarer:

Frode_Laursen,_Åstorp_(34)_redigeret.pn

"Vi vil opfattes som et positivt bidrag til byggeprocessen i stedet for et forstyrrende og bureaukratiserende element. Vi vil bidrage til at gøre byggeprocessen nemmere, ikke sværere. Vi vil lave bygbare løsninger, der værdsættes af vores kunder."

- Kasper Rønslev, indehaver

Dialog, smil og grin er altafgørende i vores arbejde som ingeniører. Det gælder, når vi laver projekter, men det gælder bestemt også i hverdagen på kontoret, hvor sociale arrangementer og snak om skrivebordene er i højsædet. Louise Michaelsen værdsatte, at hun allerede kendte de fleste, da hun gik fra studiemedarbejder til fuldtidsansat.

"Jeg tror, der var syv eller otte medarbejdere, da jeg startede som studiemedarbejder i 2017. Jeg var glad for, at jeg hægtede mig på, når der var temadage eller studieture, for det gjorde, at selvom jeg ikke var på kontoret så tit, så kendte jeg alle 25 på kontoret, da jeg startede på fuldtid,” siger Louise Michaelsen, ingeniør.

Vi vil være en del af løsningen, og det sociale er i højsædet. Det er vores kerne og røde tråd i vores arbejde som rådgivende ingeniører. Så langt så godt. Derudover er der tre områder, som er skelsættende, når du arbejder hos Rønslev.

Vi har en flad struktur og ganske få interne procedurer, så der er ikke langt fra tanke til handling, når gode idéer opstår. 

Vi investerer massivt i faglig udvikling i form af efteruddannelser samt teknologisk udvikling i form af software og hardware.

Alle medarbejdere er direktør for eget skrivebord med ret og pligt til at styre sin egen tid. Der er meget stor frihed og deraf følgende stort ansvar. 

Stillingsopslag

UOPFORDREDE ANSØGNINGER 

Vi søger pt. ikke aktivt efter nye medarbejdere men hører altid gerne fra dygtige folk med byggeteknisk baggrund og interesse i at indgå i et stærkt fællesskab.​

Kontakt Kasper Rønslev Nielsen, 22198702, krn@ronslev.dk

Når du sender en ansøgning til Rønslev, opfordret eller uopfordret, giver du samtykke til, at det fremsendte materiale må ses af ledende medarbejdere. Materialet opbevares i op til 6 mdr. fra modtagelsen.​​

Ronslev_ikon_NEG.jpg

RØNSLEV

Søndergade 26, 1.

8700 Horsens

tlf. 2219 8700

info@ronslev.dk