top of page

VI VIL VÆRE BEDST – VIL DU VÆRE MED?

Her kan du læse, hvad det vil sige at arbejde hos Rønslev.

Nederst på siden er der stillingsopslag, men før du når dertil, opfordrer vi dig til at lære os så småt at kende.

Trivsel og fællesskab danner basis for den fantastiske arbejdsplads, som vi for mange år siden satte os for at skabe.


"Med baggrund i trivselsgrupper og mange andre tiltag står vi på et stærkt fundament af tryghed og tillid. Vi er også stærke fagligt og kvalitetsmæssigt - men fremover vil vi øge fokus på at blive endnu dygtigere - pejlemærket er at blive bedst, velvidende at det sender os på en evig rejse for at forbedre os både individuelt og ikke mindst i fællesskab."

- Kasper Rønslev, indehaver og adm. direktør

Kasper.jpg
Karen.png

"Fokus på at blive bedst har gjort os målrettede i søgningen efter nye medarbejdere, der kan være med til at forbedre vores faglige miljøer. Vi er meget selektive og ansætter kun, hvis vi finder de helt rigtige. Hvis vi skal gå på kompromis, gør vi det i forhold til de faglige kompetencer fremfor de menneskelige egenskaber."

- Karen Marie Jakobsen, personaledirektør

118035759_1586263928200383_4321180128192
IMG_4514.jpg
IMG_4065.jpg

Jobannoncer ligner ofte hinanden, og mange formuleringer går igen.

Gad vide, om det altid er gennemtænkt?
Vi vil gerne dele vores tanker om de mest fortærskede floskler:

"Du skal være udadvendt og smilende"

... nej, du må også gerne være introvert og fokuseret på opgaven – du skal blot også have lyst til at være en del af fællesskabet, og så skal vi nok få dig til at smile :-)

"Du skal have mindst 5 års relevant erhvervserfaring"

... ja, det er da i hvert ikke diskvalificerende, og det er 25 års erfaring bestemt heller ikke, men vi vurderer faktisk mere på, hvor dygtig, du kan blive, end på hvad du kan lige nu. Det er vigtigt, at du har viljen til at lære og lære fra dig.

"Du skal trives med at have mange bolde i luften"

... tjo – vi hjælper dig med at finde ud af, hvor mange bolde, du trives med at have i luften – nogle gange kan man have mange og måske endda en fakkel eller to, men andre gange er det mentale overskud brugt, og så må man smide et par bolde over til en kollega, som vil være glad for muligheden for at hjælpe

"Du får frihed under ansvar"

... ja, det kan du i den grad regne med! – vi kalder det ”direktør for eget skrivebord”. Vi støtter dig hele vejen, og lige pludselig, før du aner det, kører du uden støttehjul, velvidende at opbakningen aldrig er langt væk.

"Du skal være robust og kunne tænke klart under pres"

... jamen, for pokker da, hvem kan være robust helt alene?! Konstruktionsingeniører ved, robusthed betyder, at huset bliver stående, hvis en enkelt del svigter. Det samme forsøger vi at opnå ved robust planlægning, så vi kan dække af for hinanden. Op mod deadline kan det være, at vi holder en pizzaaften for at nå i mål – så vinder vi sammen og skåler bagefter.

"Du skal have et godt overblik og have sans for detaljen"

... hvis du siger ja til det, så snakker du os enten efter munden, eller også kender du ikke dig selv godt nok endnu. Alle har en præference – heldigvis er vi forskellige, så vi har både folk i helikopteren, eller i ekstreme tilfælde på en helt andet planet, der kan overskue det hele, mens andre er den arkæologiske type, der graver et vikingeskib ud med en teske, uanset hvor lang tid, det tager. Og så er der mange ind i mellem, der finder glæde i hele processen men hverken når helt op i skyerne eller helt ned i mulden.

"Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone"

... ja, vi mener det virkelig: Vi er forskellige steder i livet og karrieren, men praktikanten er som menneske ligeværdig med direktøren. I kantinen sætter man sig på næste ledige plads, og vi bytter skrivebordspladser flere gange om året at for at lære hinanden at kende. Ærlighed påskønnes. Hvis man ikke har tid til opgaven, er ”nej” det rigtige svar.

"Når jeg træder ind på kontoret, er det altid med en god følelse i maven, og det betyder rigtig meget, at jeg har det godt og sjovt med dem, jeg deler hverdag med. Hver dag giver anledning til minimum ét alvorligt grin.”
 
- Louise Michaelsen, ingeniør

Louise.png

Og hvad tilbyder vi så?

Trivsel, fællesskab og faglig udvikling er vores fokusområder. Det er meget vigtigere for os at have en god arbejdsdag end at tjene den sidste krone. Men vi kan nok ikke rigtigt forklare det, så du er nødt til at komme og opleve det.

Alt det samme som alle andre ingeniørfirmaer. Bare lidt sjovere. Bare lige den tand ekstra, der gør, at du også gider stå op en blæsende mandag morgen i november, hvor dynen er så dejlig varm. For lige om lidt er der velbrygget kaffe, trygt fællesskab og faglig udvikling på kanden. 

Det er vigtigt for os at være en del af løsningen – det gælder både i byggeprojekterne og i samfundet generelt. Det kommer til udtryk ved, at vi altid søger dialogen, især med håndværkerne, så vi finder de bedste løsninger i fællesskab.
 
Samfundsmæssigt vil vi være en aktiv medspiller. Vi er aktive på mange fronter i forhold til uddannelsen af nye ingeniører – konkret tager vi praktikanter og ansætter mange nyuddannede, og vores medarbejdere fungerer jævnligt som censorer, undervisere og vejledere, og vi deltager i paneler til udvikling af uddannelserne. Desuden er vi aktive medlemmer af Ingeniører Uden Grænser, hvor vi er sponsor og har stillet faglige ressourcer til rådighed for samfundsopbyggende byggeprojekter i Afrika. 

Alban.png

"Jeg er glad for, at jeg kan bidrage til uddannelsen af fremtidens ingeniører. Jeg husker stadig, når gæsteundervisere underviste, fordi det gav en helt anden aktualitetsfornemmelse. Jeg oplever, at eleverne bliver glade, når jeg bringer min erfaring i spil og fortæller om, hvordan undervisningsmaterialet bliver brugt i den virkelige verden."
 
- Alban Asolli, ingeniør

"Jeg var i Sierra Leone ifm. et sundhedshus, som Ingeniører Uden Grænser har været med til. Huset er primært for fødende kvinder. I første omgang tænkte jeg ”Okay en tur til Afrika - meget fedt.” Nu kan jeg mærke, at jeg har fået et hjerte for at hjælpe, og jeg vil gerne gøre det igen. Det, at opleve, hvor stor en forskel man gør, har sat sig i mig – for jeg mærkede, hvor stor en forskel sundhedshuset gør. Det giver et drive at mærke, hvordan man rører andre menneskers liv."
 
- Sanne Hjorth, ingeniør

Sanne_300.png
Stillingsopslag

STILLINGSOPSLAG

PROJEKTLEDER / SAGSINGENIØR

Vi har mange spændende projekter og flere på vej. Kompleksiteten er stigende, og projekterne kræver stadigt flere specialer. Dermed stiger vigtigheden af god kommunikation og god koordinering, som faciliteres af en projektleder, også kaldet sagsingeniør.

Du kan have erfaring som projektleder eller erfaring som projekterende samt ønske om at blive tværfaglig projektleder – alle muligheder er åbne. Vi tror, du kan tilføre os noget, hvis du har den rette ånd – dvs. du dyrker dialog, kommunikation, samarbejde, fællesskab og kan holde styr på informationer og tidsplaner. Og så er vi spændte på, hvilken vinkel, du kommer med. Hvis du har erfaring som rådgivende ingeniør, er du sikkert flyvende fra dag 1, men hvis du kommer fra andre grene af branchen, kan du give os noget andet – fx et bygherre-, entreprenør- eller arkitekt-perspektiv. Vi er klar til at lade os overraske!

Vi fokuserer på at projektere bygbart. Det indebærer, at vi lytter til vores samarbejdspartnere, især de udførende på byggepladserne, og tilstræber at selv komplekse projekter kan udføres som en serie af simple processer. Sagsingeniøren er med til at skabe det gode samarbejdsklima, hvor vi arbejder frem mod fælles løsninger. Det forventes på ingen måde, at sagsingeniøren har dybdegående kendskab til alle ingeniørgrene og specialer, men det er vigtigt, at man har en god fornemmelse for, hvornår vores forskellige kompetencer skal bringes i spil.

Er du nysgerrig på hverdagen som projektleder, kan du kontakte Sine Villemos på sv@ronslev.dk

Du kan sende en ansøgning på job@ronslev.dk

Vi vil være bedst – vil du være med?

BÆREDYGTTIGHEDSKONSULENT

Vi søger en alsidig og lærevillig medarbejder, der har lyst og vilje til at arbejde med bæredygtigt byggeri og måske indeklima. Stillingen kræver minimum to års erhvervserfaring fra byggebranchen, en byggeteknisk uddannelse og erfaring med bæredygtigt byggeri.

Området er i rivende udvikling, og arbejdsopgaverne omfatter DGNB-projekter, svanemærket byggeri, den frivillige bæredygtighedsklasse, LCA-beregninger, generelt rådgivning om bæredygtige løsninger og evt. andre ordninger indenfor bæredygtigt byggeri.

Du kommer til at arbejde sammen vores dygtige bæredygtighedsteam med DGNB-konsulenter og konsulenter i svanemærket byggeri. Du får al den oplæring, sparring og efteruddannelse, du har brug for, hvis du vil med på bæredygtighedstoget ind i fremtiden. Hvis du ikke allerede er DGNB-konsulent, sætter vi gang i processen med det samme. Det kræver, at du har en byggeteknisk uddannelse og mindst to års erhvervserfaring.

Er du nysgerrig på hverdagen som bæredygtighedskonsulent, kan du kontakte Lotte Grann lgr@ronslev.dk

Du kan sende en ansøgning på job@ronslev.dk

Vi vil være bedst – vil du være med?

BRANDRÅDGIVER

Brandteknisk rådgivning er et fag i rivende udvikling med jobsikkerhed langt ud i fremtiden. Vi hører gerne fra både erfarne, certificerede rådgivere og mindre erfarne ingeniører eller konstruktører med kendskab til faget. Jobbet består af projekterings- og certificeringsopgaver. Uanset udgangspunktet er målet at blive selvkørende certificeret brandrådgiver. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Morten, Bodil og Maria, og vi har desuden et erfa-samarbejde med andre firmaer for at styrke det faglige miljø.
 
Vi stiller de nødvendige faciliteter til rådighed - både i form af efteruddannelse, faglig sparring, seminarer, litteratur, certificering mv. Det vigtigste er, at du selv tager ansvar for din læring og er nysgerrig og opsøgende.
​​
Hvis du vil vide mere om jobbets indhold, kan du kontakte Morten Lunden Svensgaard på mls@ronslev.dk
 

Du kan sende en ansøgning på job@ronslev.dk

Vi vil være bedst – vil du være med?

HVAC-INGENIØR

Vi søger en HVAC-ingeniør med min. to års erfaring​ med projektering af vvs og/eller ventilation.

Vores HVAC-ingeniører projekterer, modellerer og tegner selv direkte i Revit sideløbende med dimensionering og fastlæggelse af principper. 

Du bliver en del af vores dygtige HVAC-faggruppe, der rummer forskellige ekspertiser og præferencer, så alle kommer til at arbejde med forskellige områder, og alle har mulighed for at fokusere mere på sit eget favoritemne. Vi bemander som regel projekterne med mere end én HVAC-ingeniør, så der er mulighed for faglig sparring, og så teamet bliver mere robust i forhold til at nå deadlines. Hvis du har interesse indenfor andre faggrene som bæredygtighed, brand eller indeklima, er der mulighed for at være en del af flere faggrupper og få stillet sin nysgerrighed.

Er du nysgerrig på hverdagen som HVAC-ingeniør, kan du kontakte Marlene Junker maj@ronslev.dk

Du kan sende en ansøgning på job@ronslev.dk

Vi vil være bedst – vil du være med?

CERTIFICERET STATIKER 

Vi søger en certificeret statiker. Flere af vores unge ingeniører er i gang med at forberede ansøgninger til at blive certificerede statiker, og vi arbejder på at etablere et stærkt fagligt miljø, ligesom vi allerede har for bærende konstruktioner generelt. Du vil få en nøglerolle i opbygningen af faggruppen sammen med vores fagligt stærke KK3/KK4-certificerede statiker Lasse.

Vi søger det gode samarbejde og den gode dialog med entreprenører og håndværkere, så vi når i mål sammen i en kompleks verden. Vi er åbne overfor nye digitale værktøjer og arbejder hele tiden på at forbedre vores egen kvalitet i projekterne - og samtidig påvirke vores samarbejdspartnere i positiv retning.