Fjordbrynet (3)_sløring.png

arbejde hos rønslev

Her kan du læse, hvad det vil sige at arbejde hos Rønslev. Nederst på siden er der stillingsopslag, men før du når dertil, opfordrer vi dig til at lære os så småt at kende.

Vi begynder med det, der gennemsyrer, hvem vi er. Vi er en del af løsningen. Kasper Rønslev, indehaver af Rønslev, forklarer:

Frode_Laursen,_Åstorp_(34)_redigeret.pn

"Vi vil være det mest lyttende og nysgerrige ingeniørfirma, der udvikler gode løsninger i samarbejde med byggeriets øvrige aktører og især håndværkerne. Vi dyrker dialogen med henblik på forventningsafstemning. Vi mener, at der skal være plads til smil og grin i en ellers hård branche, og vi kommunikerer uformelt og ligefremt”

- Kasper Rønslev, indehaver.

Dialog, smil og grin er altafgørende i vores arbejde som ingeniører. Det gælder, når vi laver projekter, men det gælder bestemt også i hverdagen på kontoret, hvor sociale arrangementer og snak om skrivebordene er i højsædet. Louise Michaelsen værdsatte, at hun allerede kendte de fleste, da hun gik fra studiemedarbejder til fuldtidsansat.

"Jeg tror, der var syv eller otte medarbejdere, da jeg startede som studiemedarbejder i 2017. Jeg var glad for, at jeg hægtede mig på, når der var temadage eller studieture, for det gjorde, at selvom jeg ikke var på kontoret så tit, så kendte jeg alle 25 på kontoret, da jeg startede på fuldtid,” siger Louise Michaelsen, ingeniør.

Vi vil være en del af løsningen, og det sociale er i højsædet. Det er vores kerne og røde tråd i vores arbejde som rådgivende ingeniører. Så langt så godt. Derudover er der tre områder, som er skelsættende, når du arbejder hos Rønslev.

Vi har en flad struktur og ganske få interne procedurer, så der er ikke langt fra tanke til handling, når gode idéer opstår. 

Vi investerer massivt i faglig udvikling i form af efteruddannelser samt teknologisk udvikling i form af software og hardware.

Alle medarbejdere er direktør for eget skrivebord med ret og pligt til at styre sin egen tid. Der er meget stor frihed og deraf følgende stort ansvar. 

Stillingsopslag

FAGLEDER DIGITALT BYGGERI (BIM OG IKT)

Nutiden er digital – fremtiden er endnu mere digital – og vi vil være blandt de bedste. Derfor søger vi en superskarp profil til en nøglerolle som fagleder for IKT, BIM og digitalt byggeri. Faglederen vil i samarbejde med andre nøglemedarbejdere drive udviklingsprocesser, hvor vi prøver at optimere vores arbejdsprocesser – ved bedre anvendelse af eksisterende IT-løsninger, test og udvikling af nye løsninger og generelt bedre integrering af de enkelte værktøjer. Læs mere

Kontakt Kasper Rønslev Nielsen krn@ronslev.dk 

Når du sender en ansøgning til Rønslev, opfordret eller uopfordret, giver du samtykke til, at det fremsendte materiale må ses af ledende medarbejdere. Materialet opbevares i op til 6 mdr. fra modtagelsen.​​

Ronslev_ikon_NEG.jpg

RØNSLEV

Søndergade 26, 1.

8700 Horsens

tlf. 2219 8700

info@ronslev.dk