Fjordbrynet (3)_sløring.png

arbejde hos rønslev

Her kan du læse, hvad det vil sige at arbejde hos Rønslev. Nederst på siden er der stillingsopslag, men før du når dertil, opfordrer vi dig til at lære os så småt at kende.

Vi begynder med det, der gennemsyrer, hvem vi er. Vi er en del af løsningen. Kasper Rønslev, indehaver af Rønslev, forklarer:

Frode_Laursen,_Åstorp_(34)_redigeret.pn

"Vi vil opfattes som et positivt bidrag til byggeprocessen i stedet for et forstyrrende og bureaukratiserende element. Vi vil bidrage til at gøre byggeprocessen nemmere, ikke sværere. Vi vil lave bygbare løsninger, der værdsættes af vores kunder."

- Kasper Rønslev, indehaver

Kasper_portræt.png

Dialog, smil og grin er altafgørende i vores arbejde som ingeniører. Det gælder, når vi laver projekter, men det gælder bestemt også i hverdagen på kontoret, hvor sociale arrangementer og snak om skrivebordene er i højsædet. Louise Michaelsen værdsatte, at hun allerede kendte de fleste, da hun gik fra studiemedarbejder til fuldtidsansat.

Portræt_Louise.png

"Jeg tror, der var syv eller otte medarbejdere, da jeg startede som studiemedarbejder i 2017. Jeg var glad for, at jeg hægtede mig på, når der var temadage eller studieture, for det gjorde, at selvom jeg ikke var på kontoret så tit, så kendte jeg alle 25 på kontoret, da jeg startede på fuldtid,” siger Louise Michaelsen, ingeniør.

Vi vil være en del af løsningen, og det sociale er i højsædet. Det er vores kerne og røde tråd i vores arbejde som rådgivende ingeniører. Så langt så godt. Derudover er der tre områder, som er skelsættende, når du arbejder hos Rønslev.

Vi har en flad struktur og ganske få interne procedurer, så der er ikke langt fra tanke til handling, når gode idéer opstår. 

Vi investerer massivt i faglig udvikling i form af efteruddannelser samt teknologisk udvikling i form af software og hardware.

Alle medarbejdere er direktør for eget skrivebord med ret og pligt til at styre sin egen tid. Der er meget stor frihed og deraf følgende stort ansvar. 

Stillingsopslag

Vi har så mange gode kunder med godt gang i hjulene – men vi må desværre ofte sige nej tak til spændende projekter med virkeligt dygtige og behagelige samarbejdspartnere. Hvis vi kan finde nogle dygtige og rare mennesker, der vil med os på rejsen og hjælpe os med at løse flere af de fede opgaver, så finder vi plads til dem i fællesskabet!

Lad os da bare slynge de sædvanlige floskler fra jobannoncer ud og give dem en kommentar med på vejen:

Du skal være udadvendt og smilende: nej, du må også gerne være introvert og fokuseret på opgaven – du skal blot også have lyst til at være en del af fællesskabet, og så skal vi nok få dig til at smile :-)

Du skal have mindst 5 års relevant erhvervserfaring: ja, det er da i hvert ikke diskvalificerende, og det er 25 års erfaring heller ikke, men vi vurderer faktisk mere på, hvor dygtig, du kan blive, end på hvad du kan lige nu. ”Videbegærlig” er et tillægsord, vi godt kan lide.

Du skal trives med at have mange bolde i luften: tjo – vi hjælper dig med at finde ud af, hvor mange bolde, du trives med at have i luften – nogle gange kan man have mange og måske endda en fakkel eller to, men andre gange er det mentale overskud brugt, og så må man smide et par bolde over til en kollega, som vil være glad for muligheden for at hjælpe.

Du får frihed under ansvar – ja, det kan du i den grad regne med! – vi kalder det ”direktør for eget skrivebord”. Vi støtter dig hele vejen, og lige pludselig, før du aner det, kører du uden støttehjul, velvidende at opbakningen aldrig er langt væk

Du skal være robust og kunne tænke klart under pres: jamen, for pokker da, hvem kan være robust helt alene?! Konstruktionsingeniører ved, robusthed betyder, at huset bliver stående, hvis en enkelt del svigter. Det samme forsøger vi at opnå ved robust planlægning, så vi kan dække af for hinanden. Op mod deadline kan det være, at vi holder en pizzaaften for at nå i mål – så vinder vi sammen og skåler bagefter.

Du skal have et godt overblik og have sans for detaljen: hvis du siger ja til det, så snakker du os enten efter munden, eller også kender du ikke dig selv godt nok endnu. Alle har en præference – heldigvis er vi forskellige, så vi har både folk i helikopteren, eller i ekstreme tilfælde på en helt andet planet, der kan overskue det hele, mens andre er den arkæologiske type, der graver et vikingeskib ud med en teske, uanset hvor lang tid, det tager. Og så er der nogen midt i mellem, der finder glæde i hele processen men hverken når helt op i skyerne eller helt ned i mulden.

Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone: ja, vi mener det virkelig: vi er forskellige steder i livet og karrieren, men praktikanten er som menneske ligeværdig med direktøren. I kantinen sætter man sig på næste ledige plads, og vi bytter skrivebordspladser flere gange om året at for at lære hinanden at kende. Ærlighed påskønnes. Hvis man ikke har tid til opgaven, er ”nej” det rigtige svar.

Og hvad tilbyder vi så: alt det samme som alle andre ingeniørfirmaer. Bare lidt sjovere. Bare lige den tand ekstra, der gør, at du også gider stå op en blæsende mandag morgen i november, hvor dynen er så dejlig varm. For lige om lidt er der velbrygget kaffe, trygt fællesskab og faglig udvikling på kanden. ”Det føles som en krammer at træde ind på kontoret,” siger en af vores nyeste medarbejdere.

Trivsel, fællesskab og individuel udvikling er vores fokusområder. Det er meget vigtigere for os at have en god arbejdsdag end at tjene den sidste krone. Men vi kan nok ikke rigtigt forklare det, så du er nødt til at komme og opleve det.

Derudover er det vigtigt for os at være en del af løsningen – det gælder både i byggeprojekterne og i samfundet generelt. Det kommer til udtryk ved, at vi altid søger dialogen, især med håndværkerne, så vi finder de bedste løsninger i fællesskab. Samfundsmæssigt vil vi være en aktiv medspiller. Vi er aktive på mange fronter i forhold til uddannelsen af nye ingeniører – konkret tager vi praktikanter og ansætter mange nyuddannede, og vores medarbejdere fungerer jævnligt som censorer, undervisere og vejledere, og vi deltager i paneler til udvikling af uddannelserne. Desuden er vi aktive medlemmer af Ingeniører Uden Grænser, hvor vi er sponsor og har stillet faglige ressourcer til rådighed for samfundsopbyggende byggeprojekter i Afrika. Når verdenssituationen gør det nemmere at rejse på tværs af verdensdelene, har vi en tilsynsopgave i Sierra Leone at passe.

Pt. søger vi forstærkninger til stort set alle fagområder:

Konstruktionsingeniør – 0-100 års erfaring – vi har et meget stærkt fagligt miljø med 25 dygtige konstruktionsingeniører, og det betyder, at vi kan skræddersy jobbet, opgaverne og den løbende efteruddannelse, så det hele passer lige præcis til dig. Spændet går fra små tilbygninger til logistikcentre på 100.000 kvm. og 15 etagers højhuse. Hvis du vil være certificeret rådgiver, har du vores fulde opbakning til at kaste dig over udfordringen. Og hvis det ikke er noget for dig, har vi kolleger, der sørger for start- og sluterklæringer.

Vvs- og ventilationsingeniør (HVAC)– 0-100 års erfaring – vores installationsteam er relativt nyt i firmaet og i rivende udvikling. Vores 6 ingeniører har et meget stærkt sammenhold, hvor de kan klare enhver udfordring ved hjælp af sparring, indhentning af ny viden, en god portion stædighed og primitiv humor. Vi har lavet mange boliger, kontorbyggerier og idrætshaller og er stærke indenfor 3D-projektering. Uanset dit nuværende niveau springer du direkte ind i teamet og projekterne og yder dit bedste bidrag.

El-ingeniør eller- installatør – gerne med praktisk erfaring – vores triker Søren er en lynende hurtig tusindkunstner, men der er mange projekter i støbeskeen, så han leder efter en makker. Drømmekandidaten har praktisk erfaring, Revit-kompetencer og er detaljeorienteret. Søren er en entreprenant starter, så hans makker må gerne være en god afslutter med ordenssans. Kom og sæt strøm til det nye, elektriske dream team!

Anlæg

Anlægs- og/eller kloak-projekterende – 0-100 års erfaring – vi er åbne overfor mange baggrunde til denne stilling – fra den teoretisk stærke civilingeniør over den autodidakte bygningskonstruktør til den mere praktiske kloakmester. Opgaverne spænder bredt, omfattende huskloak, LAR-løsninger, byggemodninger, store afvandingsprojekter og logistikcentre, måske krydret med projektering af veje og pladser, hvis det har din interesse.

Projektleder – med erfaring som projektleder eller med erfaring som projekterende samt ønske om at blive tværfaglig projektleder – alle muligheder er åbne. Vi tror, du kan tilføre os noget, hvis du har den rette ånd – dvs. du dyrker dialog, kommunikation, samarbejde, fællesskab og kan holde styr på informationer og tidsplaner. Og så er vi spændte på, hvilken vinkel, du kommer med. Hvis du har erfaring som rådgivende ingeniør, er du sikkert flyvende fra dag 1, men hvis du kommer fra andre grene af branchen, kan du give os noget andet – fx et bygherre-, entreprenør- eller arkitekt-perspektiv. Vi er klar til at lade os overraske!

Brand

Brandrådgiver - med passion og måske erfaring.  Vores brandrådgivere Bodil og Morten har nok at lave, så vi søger en kollega til dem. Det er selvfølgelig super, hvis du allerede er certificeret brandrådgiver, men det er ikke et krav. De vigtigste faglige forudsætninger er, at du har en byggeteknisk uddannelse som ingeniør eller konstruktør, har interesse for brandsikkerhed, er god til at lære nyt og har en stor lyst til at udvikle dig. Så investerer vi gerne i din og vores fælles fremtid, hvor du vil få en vigtig rolle i at udvikle et stærkt fagligt miljø sammen med Bodil og Morten.

For alle stillinger gælder, at fagene spænder bredt over de forskellige bygningstyper, og arbejdsopgaverne fordeles i høj grad efter individuelle udviklingsmål og -ønsker, så man får afveksling og udfordringer i rette doser. Vi arbejder ofte i totalentreprise, så vi får det gode samarbejde med de udførende fra start. Byggerierne kan i princippet være af enhver art, men vi har projekteret mest indenfor områderne tæt-lavt-boligbyggeri, etageboliger, kontorbyggeri, logistikcentre og idrætsbyggerier.

Rønslev har hverken afdelinger eller mellemledere, så der er ikke langt fra tanke til handling, og der dannes hverken tvær- eller monofaglige siloer. Vi er én samlet enhed, der løfter i flok.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os på job@ronslev.dk

Når du sender en ansøgning til Rønslev, opfordret eller uopfordret, giver du samtykke til, at det fremsendte materiale må ses af ledende medarbejdere. Materialet opbevares i op til 6 mdr. fra modtagelsen.​​