top of page

BLIV EN DEL AF LØSNINGEN

Læs om, hvad det vil sige at arbejde hos RØNSLEV.

Se vores stillingsopslag nederst på siden.

Trivsel og fællesskab danner basis for den fantastiske arbejdsplads, som vi for mange år siden satte os for at skabe.


"Med baggrund i trivselsgrupper og mange andre tiltag står vi på et stærkt fundament af tryghed og tillid. Vi er også stærke fagligt og kvalitetsmæssigt - men fremover vil vi øge fokus på at blive endnu dygtigere - pejlemærket er at blive bedst, velvidende at det sender os på en evig rejse for at forbedre os både individuelt og ikke mindst i fællesskab."

- Kasper Rønslev, indehaver og adm. direktør

Kasper.jpg
Karen.png

"Fokus på at blive bedst har gjort os målrettede i søgningen efter nye medarbejdere, der kan være med til at forbedre vores faglige miljøer. Vi er meget selektive og ansætter kun, hvis vi finder de helt rigtige. Hvis vi skal gå på kompromis, gør vi det i forhold til de faglige kompetencer fremfor de menneskelige egenskaber."

- Karen Marie Jakobsen, personaledirektør

Jobannoncer ligner ofte hinanden, og mange formuleringer går igen.

Gad vide, om det altid er gennemtænkt?


Vi vil gerne dele vores tanker om de mest fortærskede floskler:

"Du skal være udadvendt og smilende"

... nej, du må også gerne være introvert og fokuseret på opgaven – du skal blot også have lyst til at være en del af fællesskabet, og så skal vi nok få dig til at smile :-)

"Du skal trives med at have mange bolde i luften"

... tjo – vi hjælper dig med at finde ud af, hvor mange bolde, du trives med at have i luften – nogle gange kan man have mange og måske endda en fakkel eller to, men andre gange er det mentale overskud brugt, og så må man smide et par bolde over til en kollega, som vil være glad for muligheden for at hjælpe.

"Du får frihed under ansvar"

... ja, det kan du i den grad regne med! – vi kalder det ”direktør for eget skrivebord”. Vi støtter dig hele vejen, og opbakningen er aldrig langt væk.

"Du skal være robust og kunne tænke klart under pres"

... jamen, for pokker da, hvem kan være robust helt alene?! Konstruktionsingeniører ved, robusthed betyder, at huset bliver stående, hvis en enkelt del svigter. Det samme forsøger vi at opnå ved robust planlægning, så vi kan dække af for hinanden. 

"Du skal have et godt overblik og have sans for detaljen"

... hvis du siger ja til det, så snakker du os enten efter munden, eller også kender du ikke dig selv godt nok endnu. Alle har en præference – heldigvis er vi forskellige, så vi har både folk i helikopteren, eller i ekstreme tilfælde på en helt andet planet, der kan overskue det hele, mens andre er den arkæologiske type, der graver et vikingeskib ud med en teske, uanset hvor lang tid, det tager. Og så er der mange ind i mellem, der finder glæde i hele processen men hverken når helt op i skyerne eller helt ned i mulden.

"Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone"

... ja, vi mener det virkelig: Vi er forskellige steder i livet og karrieren, men praktikanten er som menneske ligeværdig med direktøren. I kantinen sætter man sig på næste ledige plads, og vi bytter skrivebordspladser flere gange om året at for at lære hinanden at kende. Ærlighed påskønnes. Hvis man ikke har tid til opgaven, er ”nej” det rigtige svar.

"Når jeg træder ind på kontoret, er det altid med en god følelse i maven, og det betyder rigtig meget, at jeg har det godt og sjovt med dem, jeg deler hverdag med. Hver dag giver anledning til minimum ét alvorligt grin.”
 
- Louise Michaelsen, ingeniør

Louise.png

Og hvad tilbyder vi så?

Alt det samme som alle andre ingeniørfirmaer. Bare lidt sjovere. Bare lige den tand ekstra, der gør, at du også gider stå op en blæsende mandag morgen i november, hvor dynen er så dejlig varm. For lige om lidt er der velbrygget kaffe, trygt fællesskab og faglig udvikling på kanden. 

"Jeg var i Sierra Leone ifm. et sundhedshus, som Ingeniører Uden Grænser har været med til. Huset er primært for fødende kvinder. I første omgang tænkte jeg ”Okay en tur til Afrika - meget fedt.” Nu kan jeg mærke, at jeg har fået et hjerte for at hjælpe, og jeg vil gerne gøre det igen. Det, at opleve, hvor stor en forskel man gør, har sat sig i mig – for jeg mærkede, hvor stor en forskel sundhedshuset gør. Det giver et drive at mærke, hvordan man rører andre menneskers liv."
 
- Sanne Hjorth, ingeniør

Sanne_300.png
Stillingsopslag

STILLINGSOPSLAG

ERFAREN HVAC-INGENIØR

Vi søger en HVAC-ingeniør med solid erfaring​ med projektering af vvs og/eller ventilation.

Vores HVAC-ingeniører projekterer, modellerer og tegner som udgangspunkt selv direkte i Revit sideløbende med dimensionering og fastlæggelse af principper. 

Du bliver en del af vores dygtige HVAC-faggruppe, der rummer forskellige ekspertiser og præferencer, så alle kommer til at arbejde med forskellige områder, og alle har mulighed for at fokusere mere på sit eget favoritemne. Vi bemander som regel projekterne med mere end én HVAC-ingeniør, så der er mulighed for faglig sparring, og så teamet bliver mere robust i forhold til at nå deadlines. Hvis du har interesse indenfor andre faggrene som bæredygtighed, brand eller indeklima, er der mulighed for at være en del af flere faggrupper og få stillet sin nysgerrighed.

Er du nysgerrig på hverdagen som HVAC-ingeniør, kan du kontakte Kasper Rønslev krn@ronslev.dk

Du kan sende en ansøgning på job@ronslev.dk

Vi vil være bedst – vil du være med?

For alle vores stillingsopslag gælder: 

Indenfor alle  fagområder fokuserer vi på at projektere bygbart. Det indebærer, at vi lytter til vores samarbejdspartnere, især de udførende på byggepladserne, og tilstræber at selv komplekse projekter kan udføres som en serie af simple processer.

Hos RØNSLEV har man frihed under ansvar i udstrakt grad. Man fungerer som direktør for eget skrivebord, hvor man med sparring fra ledelse og kolleger selv er aktiv medspiller i fastlæggelse af både rammer og indhold for jobbet. Vi lægger vægt på, at man har alle de nødvendige faciliteter omkring sig til at kunne udføre sit arbejde godt og tilfredsstillende for både sig selv og samarbejdspartnere

​Trivsel, fællesskab og faglig udvikling er vores fokusområder. Det er meget vigtigere for os at have en god arbejdsdag end at tjene den sidste krone. Men vi kan nok ikke rigtigt forklare det, så du er nødt til at komme og opleve det.

​​

ERFAREN KONSTRUKTIONSINGENIØR

Vi søger en eller flere konstruktionsingeniører med solid erfaring. Du vil gå ind og blive en del af en ret stor konstruktions-faggruppe med både relativt nye og erfarne folk, og der er således rig mulighed for at bemande projekterne efter medarbejdernes kompetencer og interesser.

Kompleksiteten og størrelsen af vores projekter er stigende. De seneste år har vi bl.a. projekteret 80.000 kvm logistikcenter, store transformationsprojekter og 4 boligtårne på 15 etager. Vi forventer, at udviklingen fortsætter, så vi får mindst lige så udfordrende projekter i fremtiden. Vores konstruktions-ingeniører fungerer på nogle projekter som fagansvarlige og på andre projekter som konstruktions-ingeniør i samarbejde med en anden fagansvarlig.

Du får mulighed for at specialisere dig yderligere indenfor områder som trækonstruktioner, beton, stål, geoteknik og renovering – eller du kan være generalist, der arbejder med hele paletten og henter viden fra fagspecialisterne. Vores konstruktionsfaggruppe er fagligt stærk, og den indeholder en række udvalg, der står for at udvikle og vedligeholde hvert sit del-fagområde. Du vil få stor indflydelse på faggruppens arbejde, som primært er organiseret efter de enkelte medarbejderes interesser.

Er du nysgerrig på stillingen, kan du kontakte Kasper Rønslev krn@ronslev.dk

Du kan sende en ansøgning på job@ronslev.dk

Vi vil være en del af løsningen – måske sammen med dig.

CERTIFICERET STATIKER 

Vi søger en certificeret statiker. Flere af vores unge ingeniører er i gang med at forberede ansøgninger til at blive certificerede statiker, og vi arbejder på at etablere et stærkt fagligt miljø, ligesom vi allerede har for bærende konstruktioner generelt. Du vil få en nøglerolle i opbygningen af faggruppen sammen med vores fagligt stærke KK3/KK4-certificerede statiker Lasse.

Vi søger det gode samarbejde og den gode dialog med entreprenører og håndværkere, så vi når i mål sammen i en kompleks verden. Vi er åbne overfor nye digitale værktøjer og arbejder hele tiden på at forbedre vores egen kvalitet i projekterne - og samtidig påvirke vores samarbejdspartnere i positiv retning.

Er du nysgerrig på jobbet som certificeret statiker kan du kontakte Kasper Rønslev krn@ronslev.dk

Du kan sende en ansøgning på job@ronslev.dk

Vi vil være bedst – vil du være med?

BÆREDYGTIGHEDSKONSULENT

Vores faggruppe for bæredygtigt byggeri er i rivende udvikling med masser af spændende projekter i gang og flere på vej ind. Vi arbejder både med EU-taksonomi, Den Frivillige Bæredygtighedsklasse, DGNB og Svanemærkede byggerier, og vi rådgiver generelt om bæredygtigt byggeri.

Vi søger både meget erfarne og mindre erfarne medarbejdere med byggeteknisk baggrund, der er passionerede omkring bæredygtigt byggeri og vil være med til at drive den grønne omstilling. ​Jobbet som bæredygtighedskonsulent kræver en systematisk tilgang samt gode kommunikationsevner, når procedurer og krav skal formidles til samarbejdspartnere. 

Vi ønsker, at vores medarbejdere udvikler sig, og vi opfordrer til, at man efteruddanner sig og holder sig ajour med den nyeste udvikling indenfor faget. Vores bæredygtighedskonsulenter arbejder bl.a. som som DGNB-konsulenter, DGNB-auditorer og bæredygtighedsledere på projekterne, og de udarbejder bæredygtighedsmatricer, -rapporter og -journaler samt LCA- og LCC-beregninger. Derudover forsøger vi at rådgivere vores kunder til at træffe de mest bæredygtige valg, og ikke bare dem, der giver flest point.

Er du nysgerrig på hverdagen som bæredygtighedskonsulent, kan du kontakte Kasper Rønslev krn@ronslev.dk

 

Du kan sende en ansøgning på job@ronslev.dk

Vi vil være bedst – vil du være med?

VEJ- OG ANLÆGSINGENIØR

Vi projekterer bl.a. tæt/lavt byggeri som fx rækkehusbebyggelser, hvori der indgår en større byggemodningsopgaver, omfattende projektering af vej, kloak og forsyningsforhold, altsammen med respekt for bæredygtighed og bygbarhed. Her er det vigtigt at finde den rette jordbalance og samtidig sikre en funktionel planløsning. En anden væsentlig opgavetype er store logistikcentre, hvor projektering af pladser og veje med store belastninger er af stor vigtighed for bygningernes funktion.

Nogle af opgaverne omfatter detailprojektering af veje og -pladser, herunder dimensionering af bundopbygning, fastlæggelse af koter, tværprofiler, længdeprofiler, tilslutning til offentlig vej mv.​ 

Desuden projekterer vi afvanding af regnvand, i mange tilfælde med lokale løsninger (LAR) og bortledning af spildevand til det offentlige system.

Vi søger en medarbejder med relevant erfaring i forhold til opgaverne, og som kan være med til at løfte vores faglige kompetencer i den lille anlægsfaggruppe, der i dag består af to dygtige medarbejdere.

Er du nysgerrig på hverdagen som vej- og anlægsingeniør, kan du kontakte Kasper Rønslev krn@ronslev.dk

Du kan sende en ansøgning på job@ronslev.dk

Vi vil være bedst – vil du være med?

bottom of page