top of page

FAGLEDER DIGITALT BYGGERI (BIM OG IKT)

At arbejde hos Rønslev

Hos Rønslev er humøret, musikken, loftet og de faglige ambitioner høje. Vi vil være en fantastisk arbejdsplads, og vi vil lave projekter, der rent faktisk kan bygges. 

Vi har en flad struktur og ganske få interne procedurer, så der er ikke langt fra tanke til handling, når gode idéer opstår. 

Vi investerer massivt i faglig udvikling i form af efteruddannelser samt teknologisk udvikling i form af software og hardware.

Alle medarbejdere er direktør for eget skrivebord med ret og pligt til at styre sin egen tid. Der er meget stor frihed og deraf følgende stort ansvar. 

Når du sender en ansøgning til Rønslev, opfordret eller uopfordret, giver du samtykke til, at det fremsendte materiale må ses af ledende medarbejdere. Materialet opbevares i op til 6 mdr. fra modtagelsen.​​

Nutiden er digital – fremtiden er endnu mere digital – og vi vil være blandt de bedste. Derfor søger vi en superskarp profil til en nøglerolle som fagleder for IKT, BIM og digitalt byggeri.

Atypisk for et ingeniørfirma modellerer især vores unge ingeniører i høj grad selv konstruktioner og installationer i Revit. Det skyldes primært vores tro på den digitale fremtid, hvor IT-værktøjerne smelter sammen, så modellering, analyse, dimensionering, detaljering og byggestyring foregår på samme platform i glidende overgange. Vores digitale kompetencer er rivende udvikling, og vi har brug for en samlende figur, der sikrer, at vores arbejdsprocesser er optimale.

Faglederen for IKT kan være ingeniør eller bygningskonstruktør med erfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhed. Det forventes, at faglederen har erfaring med modellering, IKT-aftaler, BIM-kodning mv. Desuden er det vigtigt, at faglederen har modet til at se fremad og afprøve nye muligheder. Faglederen vil i samarbejde med andre nøglemedarbejdere drive udviklingsprocesser, hvor vi prøver at optimere vores arbejdsprocesser – ved bedre anvendelse af eksisterende IT-løsninger, test og udvikling af nye løsninger og generelt bedre integrering af de enkelte værktøjer. Vi forventer, at faglederen er nysgerrig og opsøgende på nye løsninger og deltager i faglige netværk, både for at tilegne sig viden og som ambassadør for Rønslev.

Kompleksiteten og størrelsen af vores projekter er stigende. De seneste år har vi bl.a. projekteret 30.000 kvm logistikcenter for medicinalvarer med 32 m højt lager udført som clad-rack, en boligkarré med 228 boliger og 4 boligtårne på 15 etager. Vi forventer, at udviklingen fortsætter, så vi får mindst lige så udfordrende projekter i fremtiden. Faglederen vil naturligt være IKT-ansvarlig på nogle af de mest komplicerede projekter og samtidig være sparringspartner for IKT-ansvarlige på andre projekter.

Rønslev er et firma med højt til loftet. Vi tilbyder en udstrakt grad af handlefrihed, særligt for medarbejdere, som selv tager ansvar. Ledelse og projektledelse skal hos os være en katalysator for initiativ – ikke en stopklods. Vi ser os selv som et stærkt fællesskab, hvor vi har modet til at være ærlige overfor hinanden og vores samarbejdspartnere.

Faglederen faciliterer en faggruppe bestående af videbegærlige medarbejdere med nogen erfaring. Det forventes ikke, at faglederen egenhændigt undersøger og vedligeholder alle dele af faget – men derimod faciliterer, at det sker.

Kontakt Kasper Rønslev Nielsen, 22198702, krn@ronslev.dk

 

bottom of page