top of page
Om Rønslev

OM RØNSLEV

Firmaet blev grundlagt af Kasper Rønslev i 2006. Det første år blev projekterne udført hjemme i privaten i Horsens. I 2007 kom Michael Andersen ind som medejer, og firmaet skiftede navn fra Rønslev til Rønslev Andersen. Samtidig åbnede firmaet kontorer i Horsens og Haderslev og ansatte de første medarbejdere. Efter syv års godt samarbejde trådte Michael ud for at søge nye udfordringer og firmaet skiftede igen navn, tilbage til Rønslev.

2016 blev et skelsættende år, hvor firmaet flyttede ind i Horsens' gamle rådhus og voksede fra 6 til 12 medarbejdere. Herefter er firmaet vokset organisk og stabilt i takt med opgavernes omfang og størrelse. Siden 2017 har ledende medarbejdere været partnere i virksomheden.

Grundlæggelsen af firmaet skete ud fra et passioneret ønske om at skabe maksimal værdi i byggeprojekterne gennem alle processer - herunder i projekteringen, på byggepladsen og i driften. 

Organisationen er en flad og flydende projektstruktur, hvor organiseringen afspejler projekternes behov. Alle medarbejdere er direktør for eget skrivebord med ret og pligt til at styre egen tid.


Vi vil være en del af løsningen
- både i byggeprojekterne og samfundet generelt.
Arbejdspladsen skal for medarbejderne være et udviklende fællesskab.

Økonomi

ØKONOMI

gazelle2020-logo_RGB_positiv.png
gazelle2019-logo_RGB_positiv.png
Boersen-Gazelle-2018_positiv.png
gazelle2022-logo_RGB_positiv.png
eoyW22005dk-Startpakke-Plaketter-Nomineret_eoy_DK.jpg
EY nomineret 2021.jpg
EOY 2020_nomineret.jpg

Bankforbindelse: SparNord Bank, Horsens

Revisor: Roesgaard & Partners, Horsens

FORSIKRINGS-FORHOLD

Rønslev har tegnet professionel rådgiveransvarsforsikring hos Topdanmark Forsikring A/S med dækningssum kr. 15.000.000 ved tingskade/formueskade og kr. 12.500.000 ved personskade.

 

Ønskes større dækning, kan der tegnes særskilt projektansvarsforsikring. Dette er normalt kun nødvendigt for meget store projekter.

 

Organisation

ORGANISATION

Ejerforhold

70% ejes af Rønslev Holding ApS

30% ejes af medarbejdende partnere

Rønslev Holding ApS ejes 100% af Kasper Rønslev Nielsen

Direktion

Kasper Rønslev Nielsen

Struktur

Alle medarbejdere er "direktør for eget skrivebord" med ret og pligt til at styre egen tid med udstrakt grad af frihed og ansvar.

Strukturen er flad med flere selvstyrende grupper, herunder trivselsgrupper, faggrupper og projektgrupper. 

Den overordnede ledelse består af indehaver og direktør Kasper Rønslev Nielsen samt de to partnere Sine Meyer Villemos og Karen Marie Jakobsen.

Læs mere om organisationen på ronslev.org.

 

CSRpeople_2023_CMYK-clean.jpg
bottom of page