top of page

EN DEL AF LØSNINGEN

Rønslev vil være en del af løsningen, både i byggeriet og i samfundet generelt.

 

Vi vil opfattes som et positivt bidrag til byggeprocessen i stedet for et forstyrrende og bureaukratiserende element. Vi vil bidrage til at gøre byggeprocessen nemmere, ikke sværere. Vi vil lave bygbare løsninger, der værdsættes af vores kunder.

 

Vi vil være en del af løsningen på samfundets udfordringer som en aktiv medspiller. Det skal komme til udtryk i vores adfærd internt såvel som eksternt.

FYSISK ARBEJDSMILJØ

Vi vil fremme den generelle sundhed og det fysiske arbejdsmiljø for både vores medarbejdere, håndværkerne, der udfører vores projekter og brugerne af bygningerne.

Vi har til huse i en fredet bygning, som kræver respekt, men vi prøver hele tiden at forbedre indeklimaet efter input fra medarbejderne. Vi har ligeledes jævnligt besøg af en ekstern konsulent med fokus på indretning af arbejdspladsen. En gang om ugen går vi en tur til frokost, og vi deltager i en række motionsarrangementer i løbet af året. Vi sponsorer både bredde- og eliteidræt.

Vi har projekteret mange idrætsbyggerier og finder en særlig glæde i denne niche, da vi således bidrager til bevægelse og sundhed. Vi udfører beregninger og analyser af bygningers indeklima, herunder dagslys, akustik, luftkvalitet og termisk indeklima.

 

Flere af vores medarbejdere er uddannede arbejdsmiljø- og sikkerhedskonsulenter, og vi tænker sikkerheden på byggepladsen ind i vores projekter.

Verdensmaal-ikon-03.png

LIGESTILLING

Vi vurderer ikke mennesker på deres udseende, køn, etnicitet, religion eller alder

– men på deres menneskelige og faglige egenskaber.

Køn: Vi har aldrig ansat hverken kvinder eller mænd. Men vi har altid ansat kompetente og ansvarsbevidste mennesker. I vores kommunikation bruger vi aldrig kønsdiskriminerende vendinger.

Etnicitet: Hudfarve og religion påvirker ikke menneskers evner som ingeniør eller kollega. Punktum.

Alder: Man skal ikke have masser af erfaring for at blive hørt. Argumenter og idéer vægter højere end alder og erfaring. På den baggrund har vi en relativt ung medarbejderstab. Det betyder ikke, at vi er bange for det grå guld – tværtimod har vi brug for den ro og det overblik, som ofte kommer af alder og erfaring.

Verdensmaal-ikon-05.png

ANSVARLIGT FORBRUG

Vi vil være ansvarlige, når vi køber ind, og når vi skaffer os af med affald.

Vi foretager indkøb med klimaaftryk for øje. Vi sorterer affald, især pap, elektronik, batterier og glas, og vi understøtter genbrug. Vi er i høj grad digitale med minimalt papirforbrug. Alle vores skriveborde består af genbrugte hæve-/sænkestel med nye bordplader. De fleste af vores kontorstole er genbrugte. Vi smider ikke vores brugte møbler ud men giver dem bort. Ingeniører Uden Grænser får det af vores brugte elektroniske udstyr, der kan være til gavn i udviklingslandene.

 

Vi er løbende på udkig efter flere områder, hvor vi kan genbruge og/eller reducere vores forbrug.

Verdensmaal-ikon-12.png
bottom of page