top of page

HVAC-INGENIØR MED ERFARING

At arbejde hos Rønslev

Hos Rønslev er humøret, musikken, loftet og de faglige ambitioner høje. Vi vil være en fantastisk arbejdsplads, og vi vil lave projekter, der rent faktisk kan bygges. 

Vi har en flad struktur og ganske få interne procedurer, så der er ikke langt fra tanke til handling, når gode idéer opstår. 

Vi investerer massivt i faglig udvikling i form af efteruddannelser samt teknologisk udvikling i form af software og hardware.

Alle medarbejdere er direktør for eget skrivebord med ret og pligt til at styre sin egen tid. Der er meget stor frihed og deraf følgende stort ansvar. 

Når du sender en ansøgning til Rønslev, opfordret eller uopfordret, giver du samtykke til, at det fremsendte materiale må ses af ledende medarbejdere. Materialet opbevares i op til 6 mdr. fra modtagelsen.​​

Vores relativt nye fagområde vvs og ventilation er i rivende udvikling, og vi søger derfor en kollega til vores tre fagingeniører. Vi søger en profil med projekteringserfaring - mindst et par år - og meget gerne mere. Opgaver og udfordringer tilpasses erfaringen.

Kompleksiteten og størrelsen af vores projekter er stigende. De seneste år har vi bl.a. projekteret 30.000 kvm logistikcenter for medicinalvarer med 32 m højt lager udført som clad-rack, en boligkarré med 228 boliger og 4 boligtårne på 15 etager. Vi forventer, at udviklingen fortsætter, så vi får mindst lige så udfordrende projekter i fremtiden. Som HVAC-ingeniør vil man oftest få en rolle som fagansvarlig på disse og andre projekter. Rollens overordnede ansvar er at sikre vores kunde et bygbart og gennemarbejdet projekt.

 

Det forventes derfor, at man er proaktiv og opsøgende – det vil sige, at man forsøger at tænke to skridt frem og koordinerer med de øvrige fag med rettidig omhu. Opgaven projekteres typisk i samarbejde med en anden HVAC-ingeniør for at sikre faglig sparring.

 

Projekteringsopgaverne kan variere meget i omfang. ”Den store” pakke omfatter detailprojektering af både ventilation og vvs – herunder planlægning af opgaven, kontakt til myndigheder og forsyningsselskaber, udarbejdelse af løsningsforslag, disponering af føringsveje, indretning af teknikrum, energi- og indeklimaberegninger, dimensionering af anlæg, ledninger og kanaler, koordinering med øvrige fag, projektering i MagiCAD / Revit, udarbejdelse af færdige tegninger og beskrivelser, opstartsmøder med entreprenører, løbende opfølgning i byggefasen, fagtilsyn, opdatering af projektmateriale som udført og gennemgang af entreprenørers KS- og DV-materiale.

 

Rønslev er et firma med højt til loftet. Vi tilbyder en udstrakt grad af handlefrihed, særligt for medarbejdere, som selv tager ansvar. Ledelse og projektledelse skal hos os være en katalysator for initiativ – ikke en stopklods. Vi ser os selv som et stærkt fællesskab, hvor vi har modet til at være ærlige overfor hinanden og vores samarbejdspartnere.

 

Vores nye HVAC-ingeniør vil få en vigtig rolle i faggruppen, hvor vi udvikler vores arbejdsprocesser, kompetencer og deler vores viden. 

Kontakt Kasper Rønslev Nielsen, 22198702, krn@ronslev.dk

 

bottom of page