KOMPLET INGENIØRPROJEKT

Det er ingen hemmelighed: RØNSLEV er ikke en stor rådgiverkoncern med tusindvis af ingeniører med specialistviden indenfor alle byggeriets kringelkroge.

Men med baggrund i vores filosofi om efteruddannelse og kompetenceudvikling har vi i eget hus en lang række ekspertiser. Desuden udnytter vi vores store netværk omfattende andre rådgivende ingeniører og forskellige specialister. Vi sætter altid projektet i højsædet og henter gerne eksterne rådgivere ind til ydelser, som vi ikke selv er specialister i. For eksempel har vi indhentet specialviden om rotation af pladefundamenter, svømmebassiner, trafikstøj og jordforurening. Desuden har vi gode, faste samarbejdspartnere indenfor installationsfagene, og på den måde kan vi sammensætte en projektgruppe, der dækker alle tænkelige ingeniørdiscipliner og specialer.

RØNSLEV har uddannede og erfarne projektledere, der kan føre projektet sikkert i mål. I vid udstrækning arbejdes der i faste, sammentømrede projektgrupper på tværs af firmaerne for at sikre optimal kommunikation og arbejdsfordeling.

Vi råder over erfarne byggeledere, der kan guide bygherren sikkert igennem det komplekse trådnet af problemstillinger, som et byggeprojekt rummer.

 

I kraft af vores netværk betragter vi sjældent en ingeniøropgave som værende for stor eller kompleks. Vi sørger for, at de rette kompetencer er til stede.

 

Kontakt Kasper Rønslev Nielsen krn@ronslev.dk eller Sine Meyer Villemos sv@ronslev.dk

 

 

 

Ronslev_ikon_NEG.jpg

RØNSLEV

Søndergade 26, 1.

8700 Horsens

tlf. 2219 8700

info@ronslev.dk