top of page
Karetmagerlunden4.jpg

INGENIØRPROJEKT

RØNSLEV er ikke en stor rådgiverkoncern med tusindvis af ingeniører med specialistviden indenfor alle byggeriets kringelkroge. Vi tilbyder alligevel gerne at stå for alle ingeniørydelser i én samlet pakke under vores projektledelse.

Med baggrund i vores filosofi om efteruddannelse og kompetenceudvikling har vi i eget hus en lang række ekspertiser. Desuden udnytter vi vores store netværk omfattende andre rådgivende ingeniører og forskellige specialister. Vi sætter altid projektet i højsædet og henter gerne eksterne rådgivere ind til ydelser, som vi ikke selv er specialister i. For eksempel har vi indhentet specialviden om svømmebassiner, trafikstøj og forurening.

Vi har uddannede og erfarne projektledere, der kan føre ingeniørprojektet sikkert i mål, og vi har et stærkt fagligt miljø for vores projektledere med en intern uddannelse og aktiv faggruppe, der udveksler erfaringer og diskuterer best practice. Vi betragter vores bygherre eller kunde som en samarbejdspartner og en del af projektgruppen. Vi forsøger så vidt muligt at etablere faste personrelationer på tværs af firmaerne, så der opnås et gnidningsfrit samarbejde.

Vi har udarbejdet mange projekter i totalentreprise, hvor vores ingeniører sammen med totalentreprenørerne udvikler gode, bygbare løsninger. Vi går også gerne ind i andre samarbejdsformer som totalrådgivning – og påtager os gerne både rollen som totalrådgiver og rollen som underrådgiver.

Uanset samarbejdsformen kan vi tilbyde at varetage rollerne som projekteringsleder, IKT-leder og arbejdsmiljøkoordinator (P).

”Vi går ikke ind i samarbejder med nye partnere for at lave ét projekt sammen, men for at lave 10 eller 100 projekter sammen, og vores adfærd afspejler dette. Vi forsøger ikke at optimere vores indtjening på det enkelte projekt. I stedet går vi efter at opbygge langvarige samarbejder, hvor der bliver givet og taget af et godt hjerte og arbejdet for fælles mål.”
 

Kasper Rønslev Nielsen, Indehaver og ingeniør

Kasper.jpg
bottom of page