KONSTRUKTIONSINGENIØRER 0-2 ÅRS ERFARING

At arbejde hos Rønslev

Hos Rønslev er humøret, musikken, loftet og de faglige ambitioner høje. Vi vil være en fantastisk arbejdsplads, og vi vil lave projekter, der rent faktisk kan bygges. 

Vi har en flad struktur og ganske få interne procedurer, så der er ikke langt fra tanke til handling, når gode idéer opstår. 

Vi investerer massivt i faglig udvikling i form af efteruddannelser samt teknologisk udvikling i form af software og hardware.

Alle medarbejdere er direktør for eget skrivebord med ret og pligt til at styre sin egen tid. Der er meget stor frihed og deraf følgende stort ansvar. 

Rønslev søger direktører for eget skrivebord til projektering af bærende konstruktioner..

Din baggrund er en ingeniøruddannelse med speciale i konstruktioner og 0–2 års erfaring.  Du vil blive en del af et hold, som holder spændende temadage med fælles madlavning og hygge til den lyse morgen, og som tager på vandreture for at lære hinanden bedre at kende.

Vi leder efter ingeniører, der engagerer sig i fællesskabet og vil deltage aktivt i udviklingen af firmaet. Vi får nemlig flere og flere opgaver på vores skriveborde, så der er behov for dele dem ud. Hvilke opgaver der havner på dit bord, afhænger af dine interesser, din erfaring og dine kompetencer.

Vi vil være en del af løsningen i projekterne, og derfor søger vi ingeniører, der brænder for samarbejde og dialog.

Kompleksiteten og størrelsen af vores projekter er stigende. De seneste år har vi bl.a. projekteret 30.000 kvm logistikcenter for medicinalvarer med 32 m højt lager udført som clad-rack, en boligkarré med 228 boliger og 4 boligtårne på 15 etager. Vi forventer, at udviklingen fortsætter, så vi får mindst lige så udfordrende projekter i fremtiden. 

Som relativt ny i ingeniørfaget vil du arbejde sammen med andre, mere erfarne konstruktionsingeniører på større projekter og efter relativt kort tid selv få ansvaret for mindre projekter.

Rønslev er et firma med højt til loftet. Vi tilbyder en udstrakt grad af handlefrihed, særligt for medarbejdere, som selv tager ansvar. Initiativ og skøre indfald er altid velkomne. Vi er et stærkt fællesskab, hvor vi har modet til at være ærlige overfor hinanden og vores samarbejdspartnere.

Send din ansøgning nu, skrivebordet  står parat.

Kontakt Kasper Rønslev Nielsen, 22198702, krn@ronslev.dk

Når du sender en ansøgning til Rønslev, opfordret eller uopfordret, giver du samtykke til, at det fremsendte materiale må ses af ledende medarbejdere. Materialet opbevares i op til 6 mdr. fra modtagelsen.​​

Ronslev_ikon_NEG.jpg

RØNSLEV

Søndergade 26, 1.

8700 Horsens

tlf. 2219 8700

info@ronslev.dk