​KONSTRUKTIONER OG STATISTISKE BEREGNINGER

Projektering af konstruktioner. Et af RØNSLEVs primære arbejdsområder er projektering af bygningskonstruktioner, hvor firmaets konstruktionsingeniører har bred erfaring fra mange forskellige projekter omfattende både boliger og erhverv - fra carporte over etageboliger og højlagre til operahus. Vi kan levere det fulde ingeniørprojekt for bærende konstruktioner til stort set alle typer byggerier i en god og bygbar kvalitet.

 

Statiske beregninger er blandt RØNSLEVs kerneydelser. Vi har stor erfaring i at udarbejde det nødvendige ingeniørmateriale til godkendelse hos myndigheder og udførelse på byggepladsen. Kommunerne forlanger i stigende grad statisk dokumentation - også på mindre projekter. Vi kan levere dette materiale til en af markedets bedste kombinationer af pris og kvalitet.

 

Hos RØNSLEV går vi ikke på kompromis med sikkerheden - men vi stoler på normerne samt egne ingeniørberegninger og kvalitetssikring - derfor går vi ikke både med livrem og seler. Således kan vi optimere projektet til maksimal udførelsesvenlighed.

 

Kontakt en af vore ingeniører - se under kontakt

 

Ronslev_ikon_NEG.jpg

RØNSLEV

Søndergade 26, 1.

8700 Horsens

tlf. 2219 8700

info@ronslev.dk