top of page

PRAKTIK HOS RØNSLEV

Bring din uddannelse i spil som praktikant hos os.

Hvad kan du forvente som praktikant hos os?

Din uddannelse bliver bragt i spil, og du vil fungere som rådgivende ingeniør. Med hjælp og vejledning fra dine kollegaer vil du have kontakt til kunder og arbejde selvstændigt. Du vil optræde på lige fod med firmaets øvrige ingeniører, som du vil lære at kende og komme tæt ind på. 

Dine arbejdsopgaver vil variere alt efter dine egne ønsker, og det ansvar du er parat til at påtage dig.

Jeg har virkelig nydt min tid som praktikant hos Rønslev. Jeg blev taget rigtig godt imod og hurtigt følte jeg var en del af fælleskabet og har sat stor pris på den støttende atmosfære der er på kontoret.

 

Jeg har følt en stor tillid fra mine kolleger, i form af de opgaver jeg blev sat til at hjælpe med. Jeg er blevet udfordret fagligt, og har med hjælp og støtte omsat teoretiske viden fra studiet til praktisk at kunne løse opgaverne.

- Mathilde Løhndorf Monberg, ingeniørpraktikant

MLM portræt.jpg
Kasernebyen februar 2022 (8).jpg
1699617814837.jpg
Cheikh_300.png

Som praktikant hos RØNSLEV fik jeg god mulighed for at omsætte teoretisk viden til praktiske færdigheder. Jeg værdsatte det dynamiske arbejdsmiljø og den støttende kultur, som gjorde det muligt for mig at udforske mine kompetencer. Under praktikken blev jeg involveret i spændende projekter, hvor jeg kunne bidrage med mine idéer og løsningsorienterede tilgange, med støtte fra erfarne kolleger, der delte deres viden og skabte en lærerig atmosfære.

-Cheikh Alyounis, tidligere ingeniørpraktikant og i dag ansat hos RØNSLEV

Billede 06.10.2019 11.15.22.jpg

Vi har en fantastisk arbejdsplads. Vi kerer om fællesskabet og går op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi tager på studieture, vi har temadage, og der er altid snak blandt skrivebordene.

Karen.png

Tag fat i Karen – hvis du ønsker at høre mere.

Karen Marie Jakobsen

Partner, ingeniør

Tlf. 2219 8703

kmj@ronslev.dk

bottom of page