top of page
Fjordbrynet_oktober (12).jpg

PRAKTIK I RØNSLEV

Her kan du læse, hvad det vil sige at være i praktik hos Rønslev.

Hvad kan du forvente som praktikant hos os?

Din uddannelse bliver bragt i spil, og du vil fungere som rådgivende ingeniør. Med hjælp og vejledning fra dine kollegaer vil du have kontakt til kunder og arbejde selvstændigt. Du vil optræde på lige fod med firmaets øvrige ingeniører, som du vil lære at kende og komme tæt ind på. 

Dine arbejdsopgaver vil variere alt efter dine egne ønsker, og det ansvar du er parat til at påtage dig.

”Det sociale har været rigtig godt, og jeg fik muligheden for at være på flere projekter. Især et projekt med en masse et-plans-rækkehuse lærte jeg meget af. Mathias Verner Pedersen var god til at få mig med på projektet. I starten var det lidt angstprovokerende med så meget ansvar, men Mathias var god til faglig sparring og hjælpe, når jeg havde brug for det.”

- Martin Nguyen, ingeniørpraktikant

Martin_300.png
Kasernebyen februar 2022 (8).jpg
Martin, Anne og Ruqaya.jpg
Anne_300.png

”Jeg har stillet utrolig mange spørgsmål, og jeg har kun oplevet imødekommende og hjælpsomme kolleger. Jeg har lært rigtig meget, og det har bare været rart at være sammen med så mange dygtige og rare mennesker. ”

- Anne Waarhus, ingeniørpraktikant

Billede 06.10.2019 11.15.22.jpg

Vi har en fantastisk arbejdsplads. Vi kerer om fællesskabet og går op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi tager på studieture, vi har temadage, og der er altid snak blandt skrivebordene.

Karen_300.PNG

Tag fat i Karen – hvis du ønsker at høre mere.

Karen Marie Jakobsen

Partner, ingeniør

Tlf. 2219 8703

kmj@ronslev.dk

bottom of page