Praktik i Rønslev

”Jeg valgte praktik som rådgivende ingeniør, fordi jeg vil lave beregninger. Jeg synes, den teoretiske del af byggeriet er spændende. Jeg vil gerne bruge de teorier, jeg har lært på skolen til projekter, der skal bygges i virkeligheden - helst projekter til forskellige typer byggerier.”

- Rilond Vishi,

ingeniørpraktikant

Din uddannelse bliver bragt i spil, og du vil fungere som rådgivende ingeniør. Med hjælp og vejledning fra dine kollegaer vil du have kontakt til kunder og arbejde selvstændigt. Du vil optræde på lige fod med firmaets øvrige ingeniører, som du vil lære at kende og komme tæt ind på.

”Selvom jeg nyder at regne, så frygtede jeg, at det ville være kedeligt at sidde på kontor, men jeg har fundet ud af, at der er meget mere end bare det. Der er et kæmpe fællesskab. Der er altid noget, man kan lave, og man kommer tæt ind på kollegaerne.” – Rilond Vishi.

Vi har en fantastisk arbejdsplads. Vi kerer om fællesskabet og går op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi tager på studieture, vi har temadage, og der er altid snak blandt skrivebordene.

Dine arbejdsopgaver vil variere alt efter dine egne ønsker, og det ansvar du er parat til at påtage dig. Adnan Palani, ingeniørpraktikant, siger om sine arbejdsopgaver:

”Jeg lavede mange forskellige projekter. Blandt andet lavede jeg typehuse og rækkehuse. Kollegaerne kom også med nogle småopgaver, men jeg var mest glad for at være med på Karetmagerlunden, som er et boligbyggeri på 6 etager. På det projekt var jeg med fra start til slut, fra fundament til spærdetaljer. Jeg udførte blandt andet lodret lastnedføring, lavede fugearmeringsdetaljer og dimensionerede trækarmering. Håndværkerne er lige startet på udførelsen, og jeg glæder mig til at se det, når det er færdigt. Det er jo mit projekt.”

- Adnan Palani, ingeniørpraktikant

Didam_portræt.png

Ring eller skriv til Didam Wahab – hun er vores praktikansvarlige.

Ronslev_ikon_NEG.jpg

RØNSLEV

Søndergade 26, 1.

8700 Horsens

tlf. 2219 8700

info@ronslev.dk