fjordbrynet.jpg

Praktik i Rønslev

"Jeg var bange for, at jeg ikke ville komme på så mange byggepladsbesøg. Derudover var jeg spændt på, om jeg ville få ansvar som praktikant,  og om jeg ville blive en del af virksomheden, nu hvor jeg kun skal være der i et halvt år."

- Nanna Hedensted,

ingeniørpraktikant

Nanna_300.PNG
Horsens Kampsportscenter (14).jpg

Din uddannelse bliver bragt i spil, og du vil fungere som rådgivende ingeniør. Med hjælp og vejledning fra dine kollegaer vil du have kontakt til kunder og arbejde selvstændigt. Du vil optræde på lige fod med firmaets øvrige ingeniører, som du vil lære at kende og komme tæt ind på.

”Nu har jeg været i praktik i fire måneder, og jeg har været på masser af byggepladsbesøg, hvor jeg har set fundamenter, som jeg har regnet på.

 

Derudover har jeg svaret på spørgsmål fra bygherre, hvor jeg selv skulle stå til ansvar. Det var en god oplevelse, for mine kollegaer stod klar til at hjælpe.

 

Jeg er glad for, at jeg så hurtigt blev en del af virksomheden på trods af de mange sociale arrangementer, der er blevet udskudt pga. corona. På trods af det nåede jeg at komme med på studieturen og en vandretur, som jeg nok aldrig vil glemme”

 

- Nanna Hedensted, ingeniørpraktikant

Billede 25.08.2020 10.09.32.jpg
Billede%2006.10.2019%2011.15_edited.jpg

Vi har en fantastisk arbejdsplads. Vi kerer om fællesskabet og går op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi tager på studieture, vi har temadage, og der er altid snak blandt skrivebordene.

Dine arbejdsopgaver vil variere alt efter dine egne ønsker, og det ansvar du er parat til at påtage dig. Kersti Jessen, ingeniørpraktikant, siger om sine arbejdsopgaver:

"Lige nu sidder jeg med på et myndighedsprojekt for Schur. Her har jeg været med til at lave konstruktionsgrundlag. Derudover har jeg været med til at lave detaljetegninger, fundamenter og placering af stålrammer, overslag på størrelse af stålrammer.

 

Når vi har afleveret myndighedsprojektet, går vi i gang med udbud/hovedprojekt, hvor vi skal endnu mere i dybden. Vi skal have dimensioneret fundamenter og støttemure.

 

Jeg har været med til at tegne i Revit og selv siddet og regnet alle naturlaster på stålrammerne."

Kersti_300.PNG

- Kersti Jessen,

ingeniørpraktikant

Didam u. baggrund.png

Ring eller skriv til Didam Wahab – hun er vores praktikansvarlige.