fjordbrynet.jpg

Praktik i Rønslev

Din uddannelse bliver bragt i spil, og du vil fungere som rådgivende ingeniør. Med hjælp og vejledning fra dine kollegaer vil du have kontakt til kunder og arbejde selvstændigt. Du vil optræde på lige fod med firmaets øvrige ingeniører, som du vil lære at kende og komme tæt ind på. 

Dine arbejdsopgaver vil variere alt efter dine egne ønsker, og det ansvar du er parat til at påtage dig.

”Det sociale har været rigtig godt, og jeg fik muligheden for at være på flere projekter. Især et projekt med en masse et-plans-rækkehuse lærte jeg meget af. Mathias Verner Pedersen var god til at få mig med på projektet. I starten var det lidt angstprovokerende med så meget ansvar, men Mathias var god til faglig sparring og hjælpe, når jeg havde brug for det.”

Martin_300.png

- Martin Nguyen,
ingeniørpraktikant

Kasernebyen februar 2022 (8).jpg
Martin, Anne og Ruqaya.jpg
Anne_300.png

- Anne Waarhus,

ingeniørpraktikant

”Jeg har stillet utrolig mange spørgsmål, og jeg har kun oplevet imødekommende og hjælpsomme kolleger. Jeg har lært rigtig meget, og det har bare været rart at være sammen med så mange dygtige og rare mennesker. ”

Billede%2006.10.2019%2011.15_edited.jpg

Vi har en fantastisk arbejdsplads. Vi kerer om fællesskabet og går op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi tager på studieture, vi har temadage, og der er altid snak blandt skrivebordene.

Didam u. baggrund.png

Ring eller skriv til Didam Wahab – hun er vores praktikansvarlige.