top of page
B&B HOTELS HORSENS

SAMLINGSPUNKT HORSENS

B&B HOTELS HORSENS

Den store internationale hotelkæde B&B Hotels rykker ind som lejer på det gamle rådhus på Rådhustorvet i Horsens.

Hotellet på Rådhustorvet kommer til at rumme 103 dobbeltværelser og familieværelser og en morgenmadsrestaurant.


Det er AP Pensions datterselskab AP Ejendomme og lokale M+ Ejendomme, som i samarbejde med B&B Hotels Group og selskabets danske afdeling står for udviklingen af hotelprojektet. Etableringen sker i sammenhæng med etableringen af et nyt Horsens Bibliotek, Borgerservice, Sund By og Center for teknologi og kommunikation i bygningen samt en fremtidig cafe/restaurant.


Der bliver facade og indgang til hotellet umiddelbart ud til den kommende å, som skal løbe mellem rådhusbygningen og Ove Jensens Alle. Hotellet får egen morgenmadsrestaurant.


AP Ejendomme og M+ Ejendomme overtog i 2023 bygningerne på det tidligere rådhus i Horsens.

Siden har selskaberne sammen med AART architects, RØNSLEV og Horsens Kommune arbejdet på planerne for husets fremtidige anvendelse.

Som et af de første ombygningsprojekter i Danmark bliver den transformerede ejendom bæredygtighedscertificeret efter både DGNB og EU Taksonomiens godkendte miljømål. Det betyder bl.a., at der bliver arbejdet med genanvendelse af materialer og hele bygningsafsnit, ligesom der er fokus på anvendelse af vandressourcer. Projektets ambition er at genanvende og bevare så store dele af den eksisterende og bevaringsværdige bygning og integerede kunst som muligt.

Bygherre: AP Ejendomme, M+ Ejendomme

og B&B Hotels Group

Adresse: Rådhustorvet 4, 8700 Horsens

Arkitekt: AART architects

Ingeniør: RØNSLEV

Bruttoetageareal: 4.400 m²

Udførelsestidspunkt: 2024 - 2025

Opgaver: Samlet ingeniørprojekt

bottom of page