top of page
FAVRDALSKOLEN

UDSKOLINGSBYGNING | HADERSLEV

FAVRDALSKOLEN

Haderslev Kommune har samlet udskolingerne fra Fjelstrup Skole og Favrdalskolen i en ny bygning på Favrdalskolen, som er en åbenplan-skole. I sammenhæng med de eksisterende bygninger er etableret et nyt ”ungeunivers”, hvor udskolingen har sin helt egen afdeling.


Som led i den gode proces er brugerne blevet inddraget gennem en række styregruppemøder samt en kreativ workshop med alle udskolingens lærere. De gode indspil fra brugerne er blevet parret med RUM’s store viden om samspillet mellem pædagogik og fysiske rammer. 

Resultatet er et projekt, der respekterer og fortolker den arkitektoniske linje på Favrdalskolen, samtidigt med at bygningens disponering og indretning understøtter den nye skolereform. 


RØNSLEV har varetaget alle ingeniørydelser, herunder anlæg, konstruktioner, vvs, ventilation, el, energi, brand og indeklima. Rønslev har rådgivet bygherren om rentabiliteten af forskellige løsninger, så bygherren har kunnet træffe begrundede valg. Desuden er små detaljer som private ladestationer til smartphones og lign. tænkt ind i projektet.


RUM har varetaget byggeledelsen, mens Rønslev har ført fagtilsyn for ingeniørdiscipliner.

Realiseret: 2015


Bruttoetagereal: 850 m²


Bygherre: Haderslev Kommune


Totalrådgiver/arkitekt: RUM


Ingeniør: RØNSLEV


RØNSLEVs opgaver: Anlæg, konstruktioner, brand, energi, indeklima, vvs, ventilation, el, fagtilsyn


Adresse: Christen Kolds Vej 10, 6100 Haderslev

bottom of page