top of page
KASERNEBYEN

210 BOLIGER | RINGSTED

KASERNEBYEN

RØNSLEV har i samarbejde med Vognsen & Co. Entreprise, JJW Arkitekter samt bygherre Maycon – Ejendomsudvikling opført en attraktiv boligbebyggelse, til familier og unge, tæt på det historiske Ringsted og som en del af den fredede kaserne.

Projektet består af 3 etaper indeholdende henholdsvis 48, 81 og 81 energirigtige lejligheder med et attraktivt gårdmiljø. De tilsammen 210 nye boliger er fordelt i to og tre plan, delt op i tre delområder, som består af karréer á 4 boligblokke. Boligernes størrelse varierer fra 50-120 m2 med tilhørende altaner og svalegange. 


Blokkene bygges i to og tre plan med vægge og dæk af betonelementer i letbeton. Tag er opført af præfabrikerede saksespær med en taghældning på 30°. Facader udgøres af teglsten. Altaner består som opsatte flyvende altaner i stål monteret på facaden. Svalegange benyttes som adgangsforhold til boliger på det øverste plan, samt terrasse til ophold for enkelte boligtyper og udgøres i konstruktioner af stål og fastgøres på søjler og facadevægge.


Boligbebyggelsen indstilles til DGNB Guld.

Realiseret: Første etape er afleveret i november 2022. De to sidste etaper afleveres forår og sommer 2023.


Bruttoetageareal: ca. 18.000 


Bygherre: Maycon - Ejendomsudvikling


Totalentreprenør: Vognsen & Co. Entreprise


Arkitekt: JJW Arkitekter


Ingeniør: RØNSLEV


RØNSLEVs opgaver: Konstruktioner, anlæg, brand, DGNB, energi, indeklima, VVS, ventilation, el, tilsyn


Adresse: Regimentet 3, 4100 Ringsted

bottom of page