top of page
Naturcenter Hindsgavl (17).jpg

BYGHERRERÅDGIVNING

I kraft af vores store erfaring med projektering af mange forskellige byggerier, har vi mulighed for at yde bygherrerådgivning, fx til udbud i totalentreprise.

Vi har særligt stor erfaring med boliger, kontor- og lagerbygninger samt idrætshaller. Derfor har vi opsamlet en stor mængde viden om disse byggerier og har således mulighed for at rådgive bygherrer om faldgruber, best practice og nye løsninger.

Vi vil ofte arbejde tæt sammen med en arkitekt og evt. en landskabsarkitekt, så hele det faglige spektrum omkring byggeriet afdækkes. Vi trækker vores faglige ekspertiser ind som støtte til bygherrerådgiveren, og ved hjælp af et stærkt netværk kan vi tilknytte de relevante eksterne ekspertiser til den konkrete opgave. For bygherrerådgivning som for alle vore ydelser gælder, at vi ikke gør det sværere end det er, giver vores ærlige mening til kende og holder en uformel omgangstone.

Vi vil yde rådgivning med holdning og ikke blot være pennefører. Det er særligt vigtigt som bygherrerådgiver, bygherrens nærmeste samarbejdspartner, at sige tingene, som de er, i stedet for at snakke bygherren efter munden.

Kasper.jpg

"Vi deltager jævnligt i konkurrencer og licitationer på totalrådgivningssiden eller sammen med en totalentreprenør, og det er min erfaring, at man i udbudsmaterialet for ofte vælger løsninger fra øverste hylde uden at forholde sig til bygherrens budget og ønsker med tilstrækkelig realisme. Ligeledes er tidsplanerne ofte optimistiske, og det nytter ikke noget at stille bygherren sådanne forventninger i udsigt. Vi vil hellere rådgive bygherren ud fra realisme og erfaring end drømmescenarier. Så har alle parter bedre chancer for succes.”

Kasper Rønslev, indehaver og ingeniør

”Det er meget forskelligt, hvilken rådgivningsydelse, en bygherre har brug for. Derfor prøver jeg altid at sætte mig i bygherrens sted og forstå deres situation. Jeg ser mig selv som bygherrens guide igennem en kompliceret proces, og jeg bruger mine kræfter der, hvor bygherren har mest brug for det. Det er vigtigt for os, at vi leverer en skræddersyet ydelse. Selvom nogle processer selvfølgelig går igen i mange projekter, ligger det i projekternes natur, at de er unikke, og vejen igennem dem er aldrig snor-lige. Derfor har man brug for en guide, der kan holde hovedet koldt.”

Ib Wulff Andersen, bygherrerådgiver

Ib_300r.png
bottom of page